Waarschuwing ! Deze vermelding is verlopen. De ZZP'er is mogelijk niet meer beschikbaar

Visual.Kitchen Professional

Creatief en Entertainment Kloosterzande  

Professional

  • img

Hoi. Leuk dat je hier een kijkje komt nemen. 

Ik ben Anouk, freelance webdesigner en grafisch ontwerper, en ik specialiseer mij in het ontwerpen en realiseren van WordPress websites. Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor logos, huisstijlen en drukwerk.

In een wereld waarin men een stortvloed aan informatie op zich af krijgt probeer ik orde te scheppen in de chaos, zodat jij je boodschap optimaal kan overbrengen. Ik ga uit van eenvoud en zorg ervoor dat je er klaar voor bent. Klaar voor nu en klaar voor de toekomst. 

Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke en directe omgang. Korte lijntjes en een nauwe samenwerking zorgen er voor dat er resultaat wordt behaald waar zowel jij als ik trots op kunnen zijn. Niet alleen tijdens een project, ook na oplevering kun je op mij rekenen als creatieve partner. Jij kent je klant en ik weet alles van website, huisstijlen, logos en drukwerk. Samen kunnen we ideeën tastbaar maken. Samen zetten we kansen om in resultaat. Samen gaan we voor jouw (bedrijfs)groei. 

Ik kan me voorstellen dat je nu nog twijfels hebt. Ik ben er voor je. Als je graag een persoonlijk gesprek wilt om jouw idee te bespreken. Dat kan! Stuur me een e-mail naar het opgegeven adres en ik zorg dat ik binnen no-time contact met je opneem.