Waarschuwing ! Deze vermelding is verlopen. De ZZP'er is mogelijk niet meer beschikbaar

Vanaf de Kade Professional

Administratief Voorburg  

Professional

  • img
Locatie: Voorburg

Administratiekantoor Vanaf de Kade is een eenmanszaak welke gerund wordt door mij, Jolanda Zoetemelk.

Wanneer je mij en mijn familie kent zou je zeggen het is een hele logische stap dat ze de administratie in is gegaan. Vader in dienst van een administratiekantoor en moeder die een administratiekantoor aan huis heeft.

Toch was het nooit mijn intentie om in de administratiebranche te gaan werken. Horeca daar zou ik het in gaan maken. Maar helaas kon deze droom niet uitkomen. Na een aantal jaar in diverse functies gewerkt te hebben met als laatste een functie als administratief medewerkster, heb ik eind 2012 de beslissing genomen: ik ga me richten op het verzorgen van de volledige administratie van bedrijven. Verschillende bedrijven. En zo ontstond mijn eigen bedrijf, Vanaf de Kade. 

Met Vanaf de Kade kan ik dit doen. Op mijn eigen manier. Een professionele, maar wel persoonlijke manier. Een manier waarbij ik u als ondernemer ontzorg. Ik pas mijn ervaring toe op uw administratie terwijl u zich kan blijven richten op uw onderneming in plaats van bezig te zijn met de noodzakelijke administratie.

Wilt u meer informatie over mijn werkervaring? Bekijk dan via onderstaande knop mijn profiel op LinkedIn.


Rembrandtkade 80 2282XB Voorburg