Waarschuwing ! Deze vermelding is verlopen. De ZZP'er is mogelijk niet meer beschikbaar

Souls of Art Professional

Creatief en Entertainment Hulshorst  

Professional

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
Locatie: Hulshorst

Ik ben een gedreven Kunstenares, geboren in 1978 te Naarden, autodidact met een sterke passie voor Dieren en een diep geloof in een Universele energie waar wij allen over beschikken, waar wij allen mee verbonden zijn. Noem het spiritueel, oftewel omgaan met onze intuïtie.  Leven tezamen met de wet van ons Universum, in harmonie. 

Met mijn werk wil ik spreken namens de Dieren, via een tekening, een schilderij of een sculptuur. 

~ Souls of Art ~, is de beschrijving van het werk dat ik maak, portretten met een Ziel.

~ The Art of Horses ~ is de benaming voor de collectie werken geïnspireerd op Het Paard en ~The Art of Cats ~ is de benaming voor de werken geïnspireerd op De Kat, zie mijn website:

Dieren zijn enorm waardevol in ons leven. Zij kunnen ons, als we er voor openstaan, helpen om beter inzicht in ons Zelf te krijgen. Zij kunnen ons bewust maken van onze onbewuste patronen. 

Dieren leven in het Nu, niet het verleden, niet de toekomst, het Nu. Zij staan direct verbonden met de essentie van het leven zelf. Dit kunnen wij van hun leren. Zij voelen onze energie en stemmen daarop af. Aan ons is de taak weggelegd om respectvol en gepast om te gaan met het vertrouwen dat zij ons geven. 

Door het tekenen, schilderen en beeldhouwen van Dieren wil ik hun essentie naar onze mensenwereld brengen, en laten doorwerken. 

Dat de aanschouwer voelt wat Dieren ons willen zeggen; “verbindt jezelf met de bron en laat het zijn”.

In plaats van leven van buiten naar binnen, van binnenuit naar buiten leven, vanuit het vertrouwen op onze, voor ieder unieke intuïtie. Leven en beleven vanuit ons hart. Alleen dat kan ons verbinden. 


Vuurkuilweg 15 – 50 8077 RP Hulshorst