Waarschuwing ! Deze vermelding is verlopen. De ZZP'er is mogelijk niet meer beschikbaar

Radiation Security Professional

Beveiliging Baak  

Professional

  • img
  • img
  • img
  • img
Locatie: Baak

RADIATION SECURITY | OVER ONS

Servicegericht beveiligingsbedrijf gezocht? Radiation Security is een jong en dynamisch beveiligingsbedrijf waar service en kwaliteit voorop staat. Betrouwbaarheid, kwaliteit, klantgerichtheid en professionaliteit zijn daarbij onze sleutelwoorden. Of het nu gaat om het beveiligen van een object, winkel, evenement, inzet bij calamiteiten of inhuur van receptiemedewerkers; Radiation Security kan de opdrachtgever op vertrouwde, efficiënte en effectieve wijze van dienst zijn. Kortom Radiation Security kan zich prima aanpassen aan uw eisen en veranderende omgeving. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u de veiligheid te geven die u verdient.

Wilt u weten wat Radiation Security voor u kan betekenen of heeft u specifieke wensen, maak dan eens kennis met ons. Radiation Security informeert u vrijblijvend over de mogelijkheden en de aanpak. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak en ontdek dat beveiligen effectiever en soms ook goedkoper kan.

De ontvangst van gasten is één van uw belangrijkste visitekaartjes.

De medewerkers van Radiation Security zal uw bezoeker op een nette manier ontvangen worden. Onze portiersdiensten kunnen 24 uur per dag worden ingezet. Ook ’s nachts als er verder niemand in het pand aanwezig is. De werkzaamheden in de loge of receptie kunnen gecombineerd worden met het lopen van binnen- en buitenrondes in en om uw bedrijf. Tijdens de dienst kunt u nevenwerkzaamheden of lichte administratieve handelingen door ons laten uitvoeren.


Zutphen-Emmerikseweg 127 A 7223DC Baak