Waarschuwing ! Deze vermelding is verlopen. De ZZP'er is mogelijk niet meer beschikbaar

Projectleider&Verandermanager ERP-TMS Professional

Logistiek en Transport Soest  

Professional

  • img
Locatie: Soest

Ik help bedrijven om hun projectdoelen te realiseren op het gebied van ERP pakketkeuze, systeemimplementatie ERP-TMS en systeemoptimalisatie. Ik zorg voor beheersing van tijd, geld, kwaliteit, informatie en organisatie (TGKIO) binnen het project. Om succesvol te zijn is er een ERP projectleider nodig.

Veranderen gaat helaas niet vanzelf. Wanneer dan wel? Indien: ‘frustratie over de huidige situatie’ vermenigvuldigd met ‘aanlokkelijk-heid van de toekomst’ maal ‘uitvoerbaarheid van de oplossing’ groter is dan de ‘kosten’ van de verandering! Een project zonder urgentie bestaat niet. Iedere verandering begint urgentie.

Vanuit mijn ervaring om complexe projecten te managen ben ik gewend om te gaan met diverse lagen in de organisatie, van gebruiker tot en met beslisser. Mijn aanpak is praktisch, pragmatisch en resultaatgericht. De medewerkers zijn de meest onderschatte, maar ook de meest cruciale factor bij verbeteringen.

ERP pakketselectie vergt een aantal bewuste volgordelijke stappen. Medewerkers moeten hierbij zoveel mogelijk betrokken zijn. Dit om het draagvlak vanaf het begin te creëren. Een ERP implementatie moet een gedragen oplossing zijn. Door de veelheid aan leveranciers is het selectietraject niet eenvoudig.

Succesvol ERP implementeren vraagt om een organisatie-verandering, waarbij de mens de kritieke succesfactor is. Oplevering is tijdig, gedragen  én proces-ondersteunend. Een check vooraf of uw organisatie klaar is voor een ERP implementatie. Kortom, een succesvolle ERP implementatie.

ERP optimalisatie ingezet als procesverbetering. Bedrijven moeten steeds efficiënter in staat zijn te voldoen aan de meer veeleisende klantvraag. ERP kan daarbij gezien worden als een belangrijk hulpiddel. Het verbeteren van het huidige ERP systeem moet geborgd zijn in de organisatie.


Braamweg 77 3768 CE Soest