FAQ


Frequently Asked Questions

Hoe plaats ik een vermelding als ZZP-er?

Dit is heel simpel! Login met uw Facebook of Google account, of maak een account aan op basis van uw email-adres en klik op de gele knop Gratis vermelding rechtsboven aan elke pagina.

Wat kost een advertentie op ZZPZoeker.nl?

Een basis-vermelding is en zal altijd 100% gratis blijven. Met een Professional account kunt u uitgebreidere informatie over uw bedrijf tonen en draagt u bij in het totstand houden van ZZPZoeker.nl

Krijg ik niet meer spam-mail wanneer ik een vermelding plaats?

Nee, absoluut niet! Uw email-adres is niet publiekelijk zichtbaar voor bezoekers. Geinteresseerden kunnen contact opnemen via het contactformulier van uw vermelding.

Hoe lang blijft mijn vermelding staan op ZZPZoeker?

In principe blijft een vermelding staan totdat u deze annuleert. Bij een Professional vermelding (welke standaard een jaar wordt getoond) krijgt u ruim van te voren een herinnering dat deze zal verlopen en kunt u deze verlengen. Wanneer u de Professional vermelding niet opnieuw verlengt, dan zal deze omgezet worden naar een basis-vermelding. 

Mijn bedrijf staat vermeld op ZZPZoeker.nl, maar ik heb deze zelf niet geplaatst.

U kunt een account aanmaken met het gangbare email-adres waaronder uw bedrijf waarschijnlijk is toegevoegd, waarna u zelf de vermelding(en) kunt aanpassen of verwijderen. Lukt dit niet? Neem even contact op via het contactformulier en wij zullen dit voor u regelen.