Waarschuwing ! Deze vermelding is verlopen. De ZZP'er is mogelijk niet meer beschikbaar

MindConsult Professional

Educatie en Opvoeding Utrecht  

Professional

  • img
Locatie: Utrecht

In iedere levensfase komen er in je werk en leven specifieke vragen op de voorgrond, vaak in de vorm van een situatie die je uitdaagt, confronteert, beklemt of bevrijdt. De situatie belichaamt de leervraag die je (soms dwingend) uitnodigt om te onderzoeken wat de precieze interactie is tussen jou en je directe werkomgeving.
Het onderzoeken van je interactie met de omgeving en je eigen aandeel daarin is de specialiteit van Ramo de Boer. Door onderzoek en reflectie ontstaat overzicht en inzicht, vermindert reactiviteit (emotioneel gedreven gedrag) en heb je meer keuzes. De kwaliteit van je antwoord in de situatie gaat omhoog en je resultaten verbeteren.

Met behulp van een simpel en effectief model maken we samen een hypothese over de onderliggende oorzaak van je ervaring en gedrag in de actuele situatie. Ik help je met de training van je waarneming (gewaarzijn), het toetsen van de hypothese en geef je werkopdrachten zodat je in je dagelijks (werk)leven de training en het onderzoek zelf kunt uitvoeren. Het doel is dat je door betere waarneming meer inzicht krijgt in je eigen aandeel in de uitkomst in situaties, en in staat bent je (gedrag) aan te passen en zo de kwaliteit van het resultaat, voor jou en de anderen, te verhogen.