Waarschuwing ! Deze vermelding is verlopen. De ZZP'er is mogelijk niet meer beschikbaar

Langkemper Advies Beveiligingen Professional

Beveiliging Goes  

Professional

  • img
  • img
Locatie: Goes

Beveilig uw huis

Beveiligt uw huis in 30 seconden.

Ons uniek gepatenteerde Airflow systeem meet in 30 seconden de inhoud van uw woning elke wijziging hierna activeert het alarm.

Camera

Een videocamera neemt de controle na een melding over, de Alarmcentrale controleert uw woning en waarschuuwt u via een app op uw telefoon ook familie of buren en politie ontvangen deze waarschuwing.

Airflow Alarm

Het Airflow Alarm bestaat uit diverse Sensoren, een Simkaart met contactsysteem, Instelling, accu en 2 afstandbedieningen. Het systeem bevat tevens een beveiligingscamera.en meldingssysteem voor de Alarmcentrale en een telefonisch waarschuwingsysteem.

Contact met uw woning

Via de Airflow App op uw telefoon wordt u direct gewaarschuuwd als er een ongewenste bezoeker uw woning betreedt. Deze App kan ook geplaatst worden op de mobiel van een vriend, kennis of familielid.

Alarm Centrale

Als het alarm geactiveerd wordt gaat er een signaal naar de Alarm centrale. Deze activeert de beveiligingscamera en kijkt of het alarm correct is of dat er sprake is van een vals alarm. Als de waarschuwing correct is wordt de politie gebeld en ontvangt u een melding op uw mobiel. Alle andere personen die een App van u hebben ontvangen krijgen deze boodschap ook op hun mobiel.

 

Doelstelling

Maximale beveiliging, minimaal vals alarm, maximaal gebruikscomfort.

 


Noordhoeklaan 44 4464 BA Goes