Waarschuwing ! Deze vermelding is verlopen. De ZZP'er is mogelijk niet meer beschikbaar

Frank de Ruijter Tuintekenburo Professional

Huis & Tuin Beverwijk  

Professional

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
  • img
Locatie: Beverwijk

Mag ik me even voorstellen

Wij zijn blij dat u onze site heeft gevonden en hopen dat wij u een goede indruk kunnen geven wat Frank de Ruijter Tuintekenburo voor u kunt betekenen.

Ik ben Frank de Ruijter en heb jarenlang ervaring in het hoveniersvak, waar ik tuinen met vijverpartijen en vlonders met plezier heb mogen aanleggen. Ook van kleinere tuinen heb ik wat moois kunnen maken.

Op dit moment werk ik nog steeds in de tuin, maar dan op de begraafplaats. Onderhoud, planten, snoeien, het hele begraafpark onderhouden. Daarnaast doe ik ook veel met steigerhout, van een plantenbak tot een tafel met stoelen of een bank!

Omdat ik veel ervaring heb met tuinen, kan ik u goed adviseren waar u op moet letten bij welk steensoort u het beste kunt kiezen en wat de voor- en nadelen zijn bij een bepaald houtsoort bijvoorbeeld.

Wilt u vooral genieten van verschillende elementen, moet het een kindvriendelijke tuin worden? Of vooral onderhoudsvrij? Of heeft u ideeën maar krijgt u uw tuin ideeën niet op papier?

U kunt ons bellen of mailen voor tuinideeën, of voor een tuintekening van uw tuin. Ik kan bij u thuis komen voor een tuinconsult, om te adviseren, te schetsen, maar ook voor onderhoud van uw tuin. Gaat u uw huis te koop zetten? Wij maken uw tuin foto en verkoop klaar!

Want het is tenslotte uw tuin en ons bedrijfsmotto is:

motto.gif