Waarschuwing ! Deze vermelding is verlopen. De ZZP'er is mogelijk niet meer beschikbaar

Fotografie Klikklak Professional

Creatief en Entertainment Utrecht  

Professional

  • img
  • img
  • img
Locatie: Utrecht

PASSIE, PERSOONLIJK EN OPRECHT!

Persoonlijke benadering is voor mij erg belangrijk. Daarom maak ik altijd een afspraak om de opdracht met u door te spreken. Per telefoon, bij u thuis, op kantoor. U kent mij en ik weet dan ook wie u bent.

We bespreken uw wensen en maken concrete afspraken. Zo zorgen wij samen voor een professioneel resultaat en u weet van te voren waar u aan toe bent. Ik werk volledig digitaal en u krijgt alle foto’s in hoge resolutie op DVD. Op deze manier bepaalt u zelf hoe, wanneer en waarvoor u de foto’s gebruikt.

Na 3,5 jaar ben ik afgestudeerd in 2008 aan de Fotovakschool in Amsterdam en ben ik werkzaam als freelance fotograaf sinds 2006. Mijn specialisaties zijn portretten, trouwreportages en zakelijke fotografie. Afhankelijk van de opdracht werk ik graag op locatie met mijn mobiele studio.

VERENIGING VOL
Ben je een vrouwelijke ondernemer hier in de regio Utrecht? wordt dan lid van de vereniging VOL: Vrouwelijke ondernemers uit Leidsche Rijn. Wil je ook lid worden en woon of werk je in Leidsche Rijn, Vleuten of De Meern? Ga naar de website en meld je aan.

BOEK ONDERNEMERS LEIDSCHE RIJN, VLEUTEN & DE MEERN:

Vanaf 30 November 2011 is het boek met ruim 30 ondernemers uit Leidsche Rijn gepubliceerd. De website www.leidscherijnonderneemt.nl is niet meer online. Wilt u een boek bestellen? Voor €29,95 kunt u hem bij mij bestellen!

STUDIO DREUMELAND
Regelmatig maak ik gebruik van de ruimte van Dreumeland om daar mijn studiospullen op te bouwen. Wilt u een fotoshoot binnen kijk dan hier welke data ik daar aanwezig ben!


Parkzichtlaan 140 3544 MN Utrecht