Waarschuwing ! Deze vermelding is verlopen. De ZZP'er is mogelijk niet meer beschikbaar

De Energiekste Professional

Bouw en Installatie Ede  

Professional

  • img
Locatie: Ede

OVER ONS

De Energiekste is gespecialiseerd in advies en levering van duurzame verwarmingssystemen van het merk Degree-n. Onze tijd vraagt namelijk om meer duurzame energie dan die van de fossiele brandstoffen. De Energiekste helpt met haar producten bij het realiseren van een milieuvriendelijke leefomgeving. De Energiekste levert volgens de nieuwste technologieën infrarood-warmtepanelen en binnenkort ook infrarood nano warm-waterunits.

WARM VOORDEEL

Onze duurzame oplossingen kunnen u helpen tot maar liefst 60% te besparen op uw energierekening. Daarnaast is infraroodstraling ook goed voor de gezondheid.

GILBERT GEMERT

De Energiekste is opgericht door Gilbert Gemert. Hij heeft na zijn MTS-opleiding veel ervaring opgedaan als werkvoorbereider en projectleider. Kostenbesparing en financieel bewaken van zijn projecten was hierbij zijn passie. Vele malen heeft hij zitten rekenen aan milieubesparende concepten. Bij de panelen van Degree-n was hij gelijk enthousiast. Voor hem logisch om met dit product/concept de klanten te gaan overtuigen. Dat het een Nederlandse uitvinding is en ook in Nederland wordt gefabriceerd maakte het voor hem compleet. Door zijn kennis, kunde en ervaring weet hij alles van techniek, planning, organisatie, inkoop, bijsturing en bewaking. Aspecten die ook ten aanzien van advies en levering van verwarmingssystemen zeer goed van pas komen.

GOED VOORBEREID OP DE TOEKOMST

Als klant heeft u met Gilbert een gedegen adviseur aan uw zijde. Gilbert levert sinds 2017 producten van het merk Degree-n. De Energiekste levert warmtepanelen voor binnen en buiten, en binnenkort ook warm waterunits.

WAAR LOOPT GILBERT OOK WARM VOOR?

In zijn vrije tijd is hij bestuurslid en penningmeester van het historisch museum Ede. Tevens helpt hij mensen hun financiën op orde te krijgen en te houden als financieel maatje. Ook vindt hij zwoegen in de tuin, fietsen en allerlei andere aardse dingen leuk.


Van Miereveltstraat 18 6717 VN Ede