Waarschuwing ! Deze vermelding is verlopen. De ZZP'er is mogelijk niet meer beschikbaar

Creatieve Fotomissies Professional

Creatief en Entertainment Maarssen  

Professional

  • img
Locatie: Maarssen

Corrine Ponsen de fotograaf achter Creatieve Fotomissies, ik maak bruidsreportage, bijzondere bruidsfotografie.

Ik maak creatieve bruidsfotografie. Kenmerkend voor mijn stijl is dat ik emoties en momenten vastleg in combinatie met details en mooi licht. Uiteindelijk vormt dat creatieve bruidsfotografie.

Bruidsfotografie, uniek, creatief, emotioneel, soms grappig maar vooral bijzonder. Dat doe ik door het gebruik van licht, emotie en omgeving. Mijn doel is om jullie sterke kanten naar voren te brengen. Onopvallend, ongedwongen en vol overgave fotografeer ik als bruidsfotograaf emoties, details, sfeer, liefde en momenten van jullie trouwdag. Bruidsfotografie is meer dan alleen maar een foto maken, ik gebruik mijn ervaring, enthousiasme en creativiteit om van elke bruiloft een prachtige en onvergetelijke reportage te maken. Daarbij komt wel wat vaardigheid kijken zoals onder andere: documentaire fotografie, modefotografie, detail,- en close up fotografie, architectuur fotografie enz. Ja bruidsfotografie omvat veel. Gelukkig heb ik daarin een ruime ervaring. Daardoor is de bruidsfotografie van Creatieve Fotomissies gaaf, creatief en adembenemend. Op deze website kan je hier diverse blogs lezen en neem je hier contact me me op. Interessante links over trouwen en alles wat daarmee te maken heeft vind je hier.

Een beetje over mezelf en over bruidsfotografie

Naast dat ik  fotograaf ben, ben ik dolgelukkig met de grote liefde van mijn leven Gooijert. Ik ben graag in de tuin bezig, ik ben gek op dieren (alleen een beetje bang voor grote spinnen). Verder ben ik dol op reizen naar verre tropische oorden en oh ja ik ben shoe-aholic en gek op melk-chocolade.

Wil je meer over mij weten? lees dan dit blog over hoe ik bruidsfotograaf ben geworden.


Fazantenkamp 917 3607 EG Maarssen