Waarschuwing ! Deze vermelding is verlopen. De ZZP'er is mogelijk niet meer beschikbaar

CRE & More Professional

Management Zeist  

Professional

  • img
Locatie: Zeist

Profiel
Jos is een strategisch denker die vanuit een holistisch bedrijfsbeeld kijkt naar een (huisvestings-)probleem en dan creatieve oplossingen aanvoert. Altijd met de gedachte dat er aan het eind van de samenwerking, een toegevoegde waarde voor de organisatie moet zijn.
Hij bezit een unieke combinatie van kennis en kunde op de gebieden Bedrijfkunde, Real Estate & Facilities en ICT in één persoon.
Daarnaast een betrouwbare resource die ervoor zorgt dat dingen gebeuren, dat deadlines gehaald worden, dat mensen zich aan hun afspraken houden en dat de budgetten bewaakt worden. Als Jos aangeeft dat hij iets zal doen, kun je ervan op aan dat het ook gebeurt.

Door alle partijen te betrekken in een veranderproces weet hij buy-in te krijgen en synergie te realiseren. Samenwerken met alle afdelingen garandeert dat zijn werk breed draagvlak heeft. Hij kan mensen in hun waarde laten en organisaties in hun kracht zetten. Dit alles doet hij op een vriendelijke maar besliste manier.
Jos heeft veel ervaring met werken binnen multi-culturele teams, als leider maar ook als deelnemer. Zijn motto: communicatie, communicatie, communicatie.