Waarschuwing ! Deze vermelding is verlopen. De ZZP'er is mogelijk niet meer beschikbaar

AKC LOODGIETER AMSTERDAM Professional

Huis & Tuin Amsterdam  

Professional

  • img
  • img
Locatie: Amsterdam

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat staat voor kwaliteit, vakmanschap kwaliteit en service. Wij staan tot uw dienst met alle loodgieters, en installatiewerken vanaf de top van uw huis tot in de grond. Wij zij gespecialiseerd in particulier werk. Het is van groot belang dat wij zo optimaal mogelijk met u als klant communiceren. Een duidelijke communicatie en het nakomen van de gemaakte afspraken is de beste garantie voor continuïteit.

Ons team bestaat uit enthousiaste vakmensen die hun sporen in het loodgieter- en elekto installateursvak hebben verdiend en hart hebben voor kwaliteit en service.

Ieder teamlid beschikt over een eigen servicewagen , die geheel compleet is ingericht met de modernste apparatuur om mechanisch te ontstoppen van toilet, doucheputjes, standleidingen, keukenkastafvoer, etc.

Tevens zijn wij specialist in cv ketels en bieden hiervoor een onderhoudscontract waarbij wij 24 uur service bieden en gratis hulp bij problemen. Dus altijd een loodgieter bereikbaar.

Gezien de gezonde groei van het bedrijf maak wij graag kennis met vaklui (loodgieter, dakdekkers, zzpers) die ons team willen komen versterken. Hierbij een uitnodiging om contact met ons op te nemen.


Antillen straat 33 a 1056pc Amsterdam