Waarschuwing ! Deze vermelding is verlopen. De ZZP'er is mogelijk niet meer beschikbaar

Administratiekantoor OKV Professional

Administratief Zoetermeer  

Professional

  • img
Locatie: Zoetermeer
Uurtarief: € 70

Administratiekantoor OKV

Administratiekantoor OKV is een administratiekantoor in Zoetermeer dat wordt geleid door Roderick Vinck. Wij ondersteunen ondernemers bij hun administratie. Daarnaast helpen wij particulieren bij hun jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting.

Ondernemers

Is het elke keer weer schrikken bij een bericht van de Belastingdienst? Kost de administratie je zo veel tijd dat je daardoor opdrachten misloopt? Vind je acquisitie veel leuker dan de boekhouding?

Administratiekantoor OKV kan je hierbij van dienst zijn. We nemen je graag de zorgen over de administratieve werkzaamheden uit handen. Het maakt niet uit of je je in de BV/NV structuur begeeft of als een van de ZZP varianten. In al deze gevallen is onze dienstverlening geschikt om je te ondersteunen.

Belastingaangifte particulieren

Zie je ook zo op tegen de jaarlijkse aangifte? Ben je ook weleens een aftrekpost vergeten? En kost het je veel tijd om in de nieuwe regeltjes te duiken over wat wel en wat niet aftrekbaar is?

Administratiekantoor OKV kan de belastingaangifte inkomstenbelasting voor je verzorgen. Wij bieden je een volledige aangifteservice aan, zodat je zich hier niet meer druk over hoeft te maken.